Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ- ΜΑΖΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΥΑΘ - ΕΛΒΟ


Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014


ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΧΝΗ(ΦΩΤΟ)

Σημαντική ήταν η επιτυχία της σημερινής (4/2) συγκέντρωσης αλληλεγγύης στους απεργούς της κόκα-κόλα που διοργάνωσε η Λαϊκή Επιτροπή Πολίχνης.

Παρά το γεγονός ότι συνέπεσε με τη μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ για την Υγεία, η συμμετοχή ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρά το ταυτόχρονο με την πανθεσσαλονίκεια συγκέντρωση γιατί είχε ήδη αναβληθεί μια φορά.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν ο συναγωνιστής Ζαμπέτογλου από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΥΑΘ, ο συναγωνιστής Ηλιού από τις ταξικές δυνάμεις της ΕΛΒΟ και ο συναγωνιστής Σοτίδης από το σωματείο εργαζομένων της κόκα - κόλα που έχουν κλείσει ήδη πάνω από 4 μήνες απεργίας και συνεχίζουν μαχητικά, έχοντας πείσει και μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Β.Ελλάδας να συμμετάσχει στο μποϋκοτάζ των προϊόντων κόκα-κόλα 3Ε.

Κοινός τόπος όλων των ομιλητών, αλλά και του συναγωνιστή Γ.Βούρτσα που πραγματοποίησε την τελική ομιλία εκ μέρους της Λαϊκής Επιτροπής Πολίχνης ήταν ότι η απάντηση της εργατικής τάξης και όλου του λαού στην επίθεση κεφαλαίου και ΕΕ πρέπει να είναι ενιαία και καθολική.

Στη συνέχεια συγκροτήθηκε μαχητική πορεία που διαμέσου των οδών Αγν. Στρατιώτου-Ελπίδος-Φιλίππου-Μαυρομιχάλη επέστρεψε στα σκαλάκια του Δημαρχείου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις μεγάλες μάχες που έχουμε μπροστά μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου